Sobre nosaltres


Benvolguts visitants,

en aquest espai ens agradaria explicar qui som i perquè realitzem aquest projecte

Per començar, som quatre alumnes del Grau en Llengua i Literatura Catalanes de la UOC: l'Aïda Cristòbal, l'Aina Elies, la Sònia Guinovart i en Raül Najas. Tots nosaltres vam iniciar aquests estudis en una altra universitat, concretament a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, tot i ser de diferents zones de la província. Com podeu comprovar, per motius diversos, tots nosaltres hem fet cap a la UOC i ens hi hem retrobat en l'assignatura de Competències TIC en Llengua i Literatura Catalanes. Certament us enganyaríem si us diguéssim que vam formar el grup a cegues: ens va fer gràcia retrobar-nos i, parlant, parlant i veient que ens enteníem, vam decidir formar grup tal com se'ns proposava a l'inici d'aquesta assignatura.

Què podem dir sobre nosaltres? Bé, ens agrada la nostra llengua i la literatura i és per això l'estudiem. Alguns de nosaltres treballem, alguns som més joves i d'altres una mica més grans, però tots tenim les mateixes ganes de reemprendre els estudis i tirar-los endavant.

Per altra banda, aquest espai ens ha de servir per avaluar el procés del projecte que hem de tirar endavant en aquesta assignatura: la creació d'una wiki sobre la Literatura de l'Absurd, tema que hem escollit entre un ventall força ampli de possibilitats i que segurament ens durà per un camí ple d'obstacles tecnològics, per exemple, i ple de dubtes que haurem de procurar salvar el millor que poguem.

Esperem que aquest espai sigui d'allò més útil i ens serveixi, sobretot, per ser crítics amb nosaltres mateixos per tal d'aconseguir fer la feina el millor possible i que alhora, quan sigui necessari, serveixi com a crossa per als futurs navegants d'aquesta assignatura.

Benvinguts, companys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada