diumenge, 30 de desembre del 2012

Presentació del projecte


En el nostre grup hem fet una aproximació sobre el tema de la Literatura de l'Absurd. Hem intentat també contextualitzar aquest tipus de literatura situant-la dins un marc històric i després hem analitzat de manera resumida l'impacte d'aquesta a nivell europeu i posteriorment l'hem intentat focalitzar també a casa nostra, a Catalunya. Finalment hem repassat alguns dels autors més rellevants, hem posat un exemple en el camp de la dramatúrgia, essent aquest el gènere literari per excel·lència.
Per acabar, n'hem extret algunes conclusions fruit del projecte comú.


Pel què fa refèrencia al procés seguit del projecte val a dir que hem tingut força problemes i dificultats sobretot a l'hora de posar en comú idees, repartiments i cohesió de les tasques assignades, dificultats també amb l'organització i planificació del treball, etc. Les causes en són vàries: un company, dissortadament, va desaparèixer a les primeres de canvi. A més, malalties i motius personals ineludibles van fer que la disponibilitat de tots els membres fos dificultosa.
Tot i així, hem pogut lluitar per a poder tirar endavant aquest projecte i fer-lo arribar en les millors condicions possibles a partir del material, continguts i eines que, a última instància, disposàvem. I finalment, això ens ha permès aprendre el funcionament de les eines que ens han ajudat en la creació del blog i de la wiki que hem creat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada