dimecres, 19 de desembre del 2012

Propostes de millora

En aquesta PAC3 ens hem trobat amb el problema de la PAC anterior. L'endarreriment. Com va passar l'altre cop la PAC3 s'ha endarrerit perquè vam acabar més tard del previst la PAC2. És un cercle viciós. Tot i això, ens n'hem sortit.
La freqüència de connexió ha estat l'habitual de les altres PAC. No hem coincidit massa i hem contestat a destemps i això  ha estat un dels factors determinants que ha provocat l'endarreriment de les PAC's. D'altra banda tampoc no hem complert amb els plaços previstos pel consultor ni amb els que ens haviem previst nosaltres.
Pel que fa a les tasques que vam repartir ha hagut diverses problemàtiques. D'una banda algun company no va acabar d'entrendre què li tocava fer i va fer més coses de les pactades. D'altra banda altres companys no van penjar les seues tasques a temps i tot plegat ha impedit que tinguerem la faena prevista per al plaç que ens vam marcar.
Aquesta PAC4, que és la última, caldrà que peguem una última embrançida al treball i per a això caldrà cohesionar el grup. Així, doncs, proposo que primem el respecte i la paciència així com el compromís i el compliment de les qüestions, que entre tots pactessem via debat per acabar de resoldre aquesta assignatura.

Ànims i lletres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada