dilluns, 17 de desembre del 2012

Treball en equip II


Bé, ja hem passat el primer tràngol de la PAC2, però a continuació, com és lògic, ha vingut la PAC3.
La cosa no ha anat molt millor. En retardar-nos en la PAC anterior, amb aquesta ha passat el mateix i hem hagut de demanar més temps per fer-la al professor.
Pel que fa al grup, un membre es va quedar pel camí de la PAC2, així que hem hagut de continuar només amb quatre membres, dels quals n'hi ha hagut que no s'han connectat amb prou freqüència, d'altres no hem sabut agafar la iniciativa, i, amb tot, ens ha agafat el bou.
Així, s'ha acabat canviant la planificació, fins a última hora cadascú ha dit la seua però no hem arribat a cap acord comú, així que ningú ha sabut fins a última hora la seua feina i, per tant, no hem començat a treballar fins al darrer moment.
Tot i aquests contratemps i encara que a amb no gaire temps, ens hem posat tots a treballar fort per tenir-ho enllestit a hora i per a que ens quedi el treball el més enllestit possible per intentar que no ens passe el mateix a la última PAC.
Així, hem reaccionat bé sota pressió ja que hem fet tots una pinya quan ens hem vist amb l'aigua al coll i ens hem ajudat entre nosaltres quan algú no ha tingut clar què fer o com fer alguna cosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada