dissabte, 17 de novembre del 2012

Presentació

Avui estrenem bloc!

Som un grup d'estudiants del Grau de llengua i literatura catalanes de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) que estem cursant l'assignatura Competències TIC en llengua i literatura catalanes.
El nostre grup s'anomena CAT7 perquè no tenim gaire imaginació: ens anomenem CAT perquè fem filologia catalana i 7 perquè és el número de grup que ens va assignar el nostre consultor de l'assignatura.
Se'ns ha proposat de fer un projecte sobre Literatura Europea, del qual hem hagut d'escollir un focus, cosa que ens va costar una mica, però finalment ens vam decidir pel Focus 2: Criteris i arguments que poden definir una literatura no lligada a una llengua sinó a un espai polític i geogràfic. Exemples i polèmiques a Europa . Certament existia un ventall molt ampli de temes a tractar i opinions i gustos diversos dins del grup però finalment vam agafar les dues opcions més populars dins i vam fer votacions. Ens va semblar una idea genial, això de les votacions, però vam empatar, de manera que vam haver de prendre una decisió entre tots i finalment ens vam decantar per la Literatura de l'Absurd perquè tracta temes que encara són de plena actualitat i perquè creiem que passarem una bona estona buscant informació sobre aquesta vessant de la literatura del segle XX i analitzant-la.
La funció d'aquest bloc serà la de fer un seguiment de les tasques que anem duent a terme per tal de  desenvolupar el nostre projecte i la d'anar donant la nostra visió, tant com a grup com individualment, del funcionament del grup.
Tots nosaltres estudiem a distància i som de diferents llocs dels Països Catalans, per tant, no ens reunim per dur a terme la feina. De manera que en aquest espai és on explicarem quines actituds es poden observar al grup, quines coses bones i quines coses dolentes ens aporten les noves tecnologies, quines eines de cerca utilitzem per buscar la informació que necessitem i moltes altres coses que suposo que anirem descobrint a mesura que anirem treballant ja que per alguns de nosaltres és la primera vegada que treballem així.

CAT7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada