dimecres, 21 de novembre del 2012

Informació

Per començar amb aquest projecte sobre la Literatura de l'Absurd, el primer que hem hagut de fer és buscar informació i gestionar-la correctament mitjançant el gestor de cerques Zotero.
Hem començat buscant informació general sobre el tema i, a partir d'aquí, anirem concretant a mesura que avança el projecte.
Ja hem explicat a Objectius i criteris de cerca la manera com buscarem la informació i quin tipus d'informació farem servir, però, tot i això, anirem veient la nostra manera de treballar a mesura que avança el projecte.
Cada membre del grup compartirà la informació que li semble útil i interessant amb els companys al grup que tenim a Zotero, amb una breu descripció i indicant l'autoria d'aquesta informació. A partir d'aquí en farem un destriament segons la utilitat de la informació i la seua fiabilitat pel que fa a l'autoria i la procedència d'aquesta. Després, començarem a organitzar la informació segons els diferents punts del treball que tenim indicats a l'índex de la wiki on es desenvoluparà el projecte i començarem a treball seguint aquestes pautes.
A mesura que anirà avançant el projecte anirem incloent la informació que creguem necessària, així que mai deixarem de fer cerques i compartir-les amb els companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada