divendres, 23 de novembre del 2012

Tecnologia digital

Amb aquest treball tots estem tractant amb eines digitals, algunes de les quals són noves per alguns de nosaltres, com per exemple el bloc que usarem com a Diari de Treball i que hem obert a través de la plataforma blogger o la wiki amb la qual hem de bastir el cos principal del projecte.

En efecte, són eines útils però alhora, per aquells que no les hem fet anar mai o gairebé mai, és dífícil fer-les funcionar correctament. Se'ns fa difícil treure'n tota la utilitat ja que anem descobrint coses a poc a poc, com l'etiquetatge o la creació de pestanyes al bloc.
Pel que fa a la wiki, tot i que hem bastit l'esquelet, és a dir, l'estructura del que serà el nostre projecte, se'ns fa costa amunt crear enllaços entre les diferents pàgines d'aquesta, és a dir, editar-ne la navegació.

El que ens toca és anar descobrint a poc a poc, a mida que hi treballem, petits trucs o utilitats desconegudes d'aquestes eines que ens permetin anar forjant el treball que anem realitzant de manera cooperativa, en grup. Tot aquest procés, crec, és el que configura l'objectiu central de l'assignatura, de manera que de cara a la següent fase de l'assignatura crec que és del tot necessari que, sobretot en l'aspecte del domini de les eines tecnològiques, ens posem a fer feina de valent i tots ens impliquem per igual a l'hora de descobrir com funcionen aquestes eines amb les que treballem, ja no només per tal de superar l'assignatura, que també, és clar, sinó perquè tractant-se com es tracta d'eines tant útils en els treballs o projectes online, de conéixer el seu funcionament en podrem treure molt profit al llarg del que ens queda de la carrera que ja vam iniciar fa temps a la URV i que no fa massa tots plegats hem reprès a distància a través de la UOC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada