dimecres, 21 de novembre del 2012

Comunicació a la xarxa

D'entrada, crec que ha estat una mica desastre.
No és fàcil la comunicació a la xarxa ja que és com una espècie de “vida paral·lela” que no és fàcil de compaginar amb la real.
Tot i això ens hem anat aclarint bastant encara que la freqüència de connexió ha estat major per part d'alguns integrants, cosa que s'ha de millorar per fer millor la pròxima Prova d'Avaluació Continuada i que el projecte arribe a bon port.
Pel que fa a l'organització crec que ha estat una mica fluixa -mea culpa perquè en sóc la coordinadora- però encara no entenc molt bé el funcionament de la UOC -és el meu primer semestre aquí-. M'ha costat una mica controlar tots els aspectes de l'activitat -que no en són pocs- i poder-ho compaginar amb les altres quatre assignatures que m'he agafat aquest semestre. Així que crec que la propera PAC s'hauria d'organitzar millor, potser amb alguns missatges d'inici amb totes les activitats ben estructurades recordant la planificació acordada en aquesta PAC i cenyir-nos als acords i a les planificacions.
Referent a la presa de decisions, crec que ha estat prou fàcil prendre-les ja que s'ha fet d'una manera molt justa i s'han tingut en compte totes les opinions: encara que no hem divergit massa en les opinions, si en algun moment hi ha hagut diferències, s'ha arribat a un acord just mitjançant votacions, per exemple.
També penso que és interessant que en moments puntuals s'utilitzin altres vies de comunicació, com per exemple els mòbils, per avisar a un company, per exemple, que s'ha enviat un missatge a l'espai de grup comunicant alguna cosa important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada